Holistische Praktijk voor dieren Den Hoek

Den Hoek is een holistische praktijk waar Westerse en Oosterse (dier)geneeskunde samen komen en het welzijn van uw dier voorop staat. Holisme komt van de term “holos” hetgeen betekent dat het geheel meer is dan de som der delen. Door problemen van verschillende kanten te benaderen en te behandelen bereikt men een beter en langduriger resultaat.den hoek

Een team van dierenartsen staan klaar voor u en uw huisdier (zowel paarden als gezelschapsdieren). Alle dierenartsen hebben aanvullende opleidingen gedaan, waaronder acupunctuur, osteopathie, chiropractie en fytotherapie.

De praktijk heeft een prettige behandelruimte. Uit ervaring blijkt dat de dieren hier op hun gemak zijn. Den Hoek beschikt over een monsterbaan, harde/zachte volte en een rijbak om onderzoek te doen bij kreupelheden en rijtechnische problemen. Den Hoek biedt een totaalpakket.

U kunt bij Den Hoek terecht voor vele klachten zoals kreupelheden, rugproblemen, maag-darmklachten, allergieën, luchtwegproblemen, huid/vachtproblemen, gedragsproblemen, metabool syndroom, abnormale hormonale cyclus etc.

www.holistischdierenarts.nl